Carnaroli typ rýže, která je pěstovaná pouze v některých konkrétních oblastech Itálie. Větší a velmi konzistentní zrna. Nejlepší přísada do kuchyní těch nejlepších kuchařů.
Delikátní a jemné, Tagliolini ztělesňují šikovné umění kuchyně z oblasti Marche. Jejich lehké těsto umožňuje rychlou dobu vaření a je perfektní jak ve vývaru, tak v kombinaci s...
Pappardelle, vyrobené z tenkých vaječných proužků těsta mají hrubou strukturu, kterou lehce obklopí všechny chutě omáčky. Tento řez dlouhých těstovin je jedním z nejklasičtějších.
Tagliatella značky Luciana Mosconi dobývá stoly po celém světě. Za úspěchem jednoduchého tajemství stojí: velká krupice semola, čerstvá vejce, tenké těsto a pomalé sušení....
Klasické a dokonalé spaghetti, které známe, se zrodily v srdci Napoli. Ode dneška jsou Spaghetti ještě lepší. Tajemství? Pečlivý výběr jemné tvrdé pšenice pěstované po celé...
Trofie jsou jedním z nejoblíbenějších a nejoceňovanějších formátů v Ligurii a za své jméno vděčí slovu „strofissià“, což v janovském dialektu znamená drhnout.